ROSKA I MIKA ĆE DOBITI NOVU KUĆU: Sestre koje spavaju u sobi sa ovcama konačno će imati uslove dostojne čoveka!
Sestre Dmitrov, Foto: Printscreen/Instagram/fondacija_tamara_misirlic

prelepe vesti

ROSKA I MIKA ĆE DOBITI NOVU KUĆU: Sestre koje spavaju u sobi sa ovcama konačno će imati uslove dostojne čoveka!

Naredne nedelje počinje prva faza velikog projekta, priprema terena za gradnju kuće sestrama Dimitrov, Roski i Miki

Objavljeno:

Naredne nedelje počinje priprema terena za gradnju kuće sestrama Dmitrov, objavila je humanitarka Tamara Misirlić, zahvaljujući kojoj je Srbija i saznala za dve sirote sestre,

Naredne nedelje počinje prva faza velikog projekta, priprema terena za gradnju kuće sestrama Dimitrov, Roski i Miki, koje dele jednu prostoriju sa ovcama, objavila je u sredu humanitarka Tamara Misirlić, zahvaljujući kojoj je Srbija i saznala za dve sirote sestre.

Sestre Dimitrov žive same u selu Mojinci nadomak Dimitrovgrada, na putu prema Staroj planini. Ovce su im sve što imaju, pa čak i spavaju sa njima, jer kakosu ispričale, žao im je da one spavaju na otvorenom, pa jedina soba koja se nije srušila služi i kao štala i kao soba.

"Sa neizmernim zadovoljstvom i radošću delimo vesti koje greju srce: naše drage sestre Dimitrov uskoro će moći da nazovu novi prostor svojim domom. Ova priča je dokaz šta sve možemo postići kada se udružimo i radimo srcem", navela je Tamara.

"Opština Dimitrovgrad će, u znak podrške našoj akciji, preuzeti obaveze oko pripreme prilaza i placa, postavljajući temelje za novi početak naših dragih sestara".

"Jedva čekamo da ih ovako radosne vidimo u novoj kući".

Bonus video:

02:19

RADE ŽIVI BEZ KUPATILA POD VEĆ ISTRAJALIM KROVOM! Majstori se odazvali na poziv, ALI FALI MATERIJALA: Humanitarna akcija!

(Espreso / Telegraf / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.